Fifty shades of Grey

Kollade kalendern och insåg att det inte är så super länge till alla hjärtansdag (yey!) Har längtat så länge på den dagen och snart är den här, och äntligen har jag någon att dela denna dag med! 

Eftersom att fifty shades of grey går på självaste alla hjärtans dag så hade jag och killen tänkt kolla denDen finns ju på bok också, någon som läst den? Själv har jag inte det eftersom att jag verkligen hatar att läsa böker haha. Önska jag gillade att läsa, eftersom att dom flesta brukat tycka bökerna är bättre en filmerna. Frukost

Vaknade upp med konstig huvudvärk och uppsvällda ögon, så blev ingen skola för min del idag. Nu ska jag bara försöka få i mig lite fika , och sen ska ja göra mig en ansiktsmask (skönt!) och ta det lugnt framför någon serie. 

Någon som känner som jag?

Hej allihopa! Har just kollat några avsnitt av Breaking bad. Är så fruktansvärt trött fast jag bara haft två ynka lektioner i skolan idag. Fattar inte varför jag är så himla seg och trött hela tiden, har varit det rätt länge nu.. Men kan inte riktigt fatta varför..

 Kanske behöver köpa mig lite vitamin tabletter av nåt slag? Fast hatar verkligen tabletter :( Bara jag som har svårt för tabletter? Tycker det är jätte hemsk att svälja tabletter, usch! Får väll dricka såna dära c-vitaminer, kanske funkar lika bra? Dock så tycker jag inte dom är så goda :/ Eller finns det nån annan som har något bra tips på att bli lite piggare på? Nu när det börjar bli så fint och soligt ute så vill man ju gärna känna sig pigg så man orkar hitta på något!