Funkar inte alls!

Ni som följer min blogg vet att jag köpte mig en Slushy maker nyligen, och nu har jag testat den och gissa vad? Den SUGER! (Den läkte typ också..)  Den funkade inte alls så idag var jag och lämnade tillbaka den. Är verkligen besviken eftersom jag hade så höga förväntningar på den. Först trodde jag att jag bara fått ett dåligt exemplar och kollade efter en ny men alla såg likadana ut.

För er som inte vet hur dom funkar så är det en typ av "vätska" i muggen som man ska frysa, (kan inte förklara bättre haha..) men vätskan i min mugg var helt torkad och konstig, och därför tror jag att min Slushy maker inte funkade. Och alla de andra muggarna jag tittade på såg likadana ut så tog tillbaka pengarna istället för att skaffa en ny. Var synd att den inte funkade, hade verkligen sett fram emot att använda den i sommar.. Men men..Så här såg resultatet ut, hände absolut ingenting.. 


Vad tycker ni?

Såg ni den nya serien Min hemlighet igår? Det gjorde ialla fall jag, och jag tycker verkligen om verklighetsbaserade grejer så programmet är helt i min smak. Vad tycker ni om serien föresten? Och ni som inte sett det första avsnittet borde verkligen göra det, ska föresten vara ett avsnitt ikväll också. Längtar verkligen! Kvällens avsnitt ska handla om sexmissbruk. Skönt att vara ledig!

Hej allihopa! Gissa vem som fick påsklov idag? Jo jag!😉 Trodde faktiskt att jag skulle gå skola tills på torsdag men pratade med min lärare och insåg att idag var sista skoldagen för mig innan lovet, gissa om det kändes skönt! Så nu har jag lov och kan göra vad jag vill! Har funderat på att dra iväg nånstans och shoppa loss eller bara åka nånstans, har faktiskt inte planerat mitt lov alls, ska ta dagen som det kommer och bara vara spontant hade jag tänkt. Orka planera liksom, man blir endå bara besviken när det inte blir som man planerat. Men en sak har jag faktiskt bestämt och det är att jag ska träffa alla mina saknade vänner såklart!😃

Vad ska ni göra under lovet?

Hade ingen rolig bild att bjuda på, så bjuder på lite bilder på hur jag ser ut idag (dagens outfit)