Jul på nytt

Igår spenderade jag dagen tillsammans med Edit och Katrin. Vi har ju inte hunnit träffats under jul så vi återskapade lite julstämning och gav varandra julklappar. Vi högg även ner en liten gran bara för att det skulle va lite trovärdigt haha.. 

Fick jätte fina saker. 
Av Katrin fick jag mysiga tofflor, ett korshalsband med en kedja (love it) lite hemmagjort godis som var super gott! 
 Och av Edit fick jag nail sticks, lite saker från body shop. (Luktar grymt gott) New year

Fick ett par nails sticks av Edit i julklapp igår. Dom är skit snygga och tänkte direkt på nyår eftersom dom är så blingiga. Så dom ska jag ha på nyår. 

 Har dock aldrig använt nail sticks förut så det var nåt nytt, och nej det blev inte alls speciellt bra som ni ser..  Kankse gjorde fel? Haha aa skit samma . Dom håller på att lossna lite och är lite knöliga på vissa ställen men dom får duga endå haha.. Är väll ingen som bryr sig om hur mina naglar ser ut?! Haha.. 


Så här ser dom ut 


Mina nyårslöften!


Tänkte dela med mig av mina nyårslöften även om jag säkert inte kommer att hålla dom alls haha ;) (brukar ju vara så för dom flesta)

1. Ska sluta röka helt och hållet! Som sakt händer att jag feströker mycket men nu är det slut på det också! Ska sluta röka helt och hållet! 

2. Ska börja röra på mig mer en vad jag gjort dom här senaste månaderna. Har verkligen blivit lat, stämmer nog bra som folk brukar säga att man blir "fet"av att vara i förhållande haha..

3. Ska också säga upp kontakt med människor som jag anser vara dåliga för mig och såna jag vet inte är äkta vänner. Fast har väl redan gjort det mer eller mindre men ibland tar det tid att se vilka som är äkta och inte tyvärr..