Räkor

God kväll allihopa! Just nu sitter jag och mamma och mumsar på en varsin räkmacka, mums!😍 Har tänkt på en sak jag älskar räkmakor men klarar inte av att käka bara räkor, för då är dom äckliga haha logiken asså.. Fast det påminner lite om min kille, han käkar absolut inte lök men han älskar lökringar hahah asså va? Antar att vi är speciella haha😉 

Happy

Har just gjort en beställning på sammydress och tikei, har aldrig beställt från dom ställena  så får hoppas på det bästa! 

Har bara hört bra saker om tikei ialla fall, har velat ha smink därifrån sen lång tid tillbaka men aldrig tagit mig för att handla där, men nu är det gjort! Längtar verkligen tills jag får testa sminket, hoppas bara färgen blev rätt men det tror jag faktiskt för dom har en riktigt bra guide på sidan som hjälper en välja rätt. 

Pink nails

Varit en seg dag idag, har kollat film efter film och det är allt jag gjort haha.. Kollade blandannat på skönheten och odjuret. Har seriöst inte set den sen jag var liten, så det var kul att se den igen älskar verkligen Disney filmer men vem gör inte det?😉 Har även målat om naglarna (ifall nån brydde sig haha!) också med mitt nya rosa nagellack jag köpte igår. Jag gillar inte ens rosa alls men på naglar så är det fint av någon anledning (tkr jag iaf)  

Och Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar, vi ska åka iväg och handla lite saker som jag ska ha ikväll. Sen så ska jag sätta igång och baka praliner.