Vaken konstant

Godmorgon! Känner att jag fuckat min "sovrutin" ganska rejält nu haha.. Fast det beror nog mest på att det är så himla ljust ute nu, får så mycket svårare att sova då. Förra sommaren sov jag iprincip inget kändes det som. Måste nog skaffa mig en riktigt bra mörkläggningsgardin eller vafan det nu heter haha😂

Ja bortsätt från det så får jag ju faktikst sommar lov nästa tisdag, wop wop!😎✌️Det känns as grymt att slippa den där skiten nu!👌 Nä nu ska jag börja bege mig till skolan och se ifall det finns något kvar att göra, bye bye!👋

Bjuder på en random bild på jag och NiklasMissat bussen🚌

Vakande upp för ett par minuter sendan och dagen är redan åt helvete -.- Idag så skulle vi i skolan åka till Sandsjön och göra något (exakt vad vet jag inte) men jag ville följa iaf😂 Men jag hade totalt glömt att det var idag så missade bussen och klev upp "tidigt" i onödan👌 Så nu är jag trött och irriterad😃👍 (bästa kombon!) 

Så idag blir det en hemma idag vilket jag inte planerat så vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Kanske ta ett extra långt bad och göra såna där grejer som man vanligtvis inte hinner? Och så borde jag packa upp min packning som jag hade med till Umeå, haha ja jag har inte gjort det än!😂 (lat) 

✌️Känner ungefär såhär just nu✌️

1 Juni

Gud vad tiden går fort, nu är det redan 1 Juni! Med andra ord cirka 2 månader kvar tills jag fyller år😱 Och det innebär att jag ska skriva upp inför körkortet!

Och jag har verkligen varit dålig på att plugga så måste verkligen ta tag i det NU! Att plugga och läsa i böker har aldrig riktigt varit min grej så därför är jag duktig på att skjuta upp det.. Men nu när det inte är så lång tid kvar så måste jag verkligen ta tag i det, måste bara få motivationen.. 

Vad motiverade dig till att ta körkortet?🚘💳