#throwback


Kollade runt på fb och hamnade på mina gammla profilbilder, åh shit så man förändras både som person och på utsidan, när jag kollar på dessa bilder när jag var cirka 12-13år? (Minns att jag gick i 6:an iaf) så känner jag knappt igen mig. Jag minns denna tid så väll, det var inte bara mitt hår som var mörkt, mitt liv var även väldigt mörkt den tiden. 

Gick verkligen igenom en hemsk period i mitt liv (fast inte lika hemsk som 7:an) allt var verkligen upp och ner och ingen förstod mig alls, vilket gjorde livet mycket svårare för mig. Man tror att det inte händer så mycket när man går i 6:an men det gjorde det iaf för mig. Jag blev tvingad till kuratorn (vilket jag förstår varför) och gick på BUP i Lycksele (som för övrigt sabbade hela mitt liv, vilket jag än idag håller fast vid! Skulle inte tveka på att stämma dom!) Folk snackade mycket skit och allt vara bara hemskt. 

Tror att dom första tyckte jag var en jobbig liten skit unge (vilket jag var!) men jag var jobbig för att ingen förstod mig, jag blev tvärt emot eftersom allt bara gick emot mig. Vad skull jag göra? Jag var så ensam, det var jag emot alla och ingen förstod något. Men idag är jag endå glad över allt som hänt och allt jag gått igenom, eftersom att tack vare denna skit så träffade jag Niklas!💕

Vaknar upp till detta..

Vaknad för inte så längesen, men det jag vaknade upp till gjorde mig mindre glad.. Det snöar svin mycket! (Snöar ännu mer nu än då jag tog bilden -.-) Vädret gjorde mig extremt otaggad på att dricka ikväll, fast vädret kankse blir bättre mot kvällen (hoppad det iaf!) Det är så typiskt, jag planerar typ aldrig saker men när jag väll gör det så ska alltid något hindra mig.. 

Fast det är ju fredag imorgon såå man kan ju alltid träffa lite vänner imorgon och hitta på något istället. Är ju nattbio (skräckfilm) och grejer ikväll, kankse tar en myskväll med pojkvännen istället. Och kör på fest imorgon.


Tiden bara springer iväg!

Sitter just nu i min säng och väntar på att Niklas ska ringa mig på Skype. Inser nu att dagen är redan är slut, denna dag har gått riktigt fort måste jag säga! Har iprincip inte hunnit med något som jag planerat att göra idag, som träna, städa osv osv.. Men har ialla fall hunnit planera lite inför Valborg, fast vad som händer på valborg exakt är fortfarande oklart haha (planering är inte riktigt min grej) så jag kommer ta det som det kommer och vara spontan!🍻

Vad ska ni själva hitta på för något? Festa eller bara mysa? Själv tycker jag att Valborg inte är något speciellt alls, fast tänker endå ta mig en öl eller två var ju trots allt ett tag sen jag drack *stolt* På tal om att dricka börjar fan känna mig som en gammal tant som alltid sitter hemma, förut var jag ute varje helg (ibland mitt i veckan till och med hehe..) men nu är jag knappt ute och festar, vad har hänt med mig? Blivit gammal kanske? Haha nä tror bara det är en fas/period i livet eller något liknande? Man har ju alltid olika perioder i livet, så min "festa hela tiden" period kankse är förbi nu haha😂 Fast det är ju bara bra eftrsom man bara blir tjock (spritfet) och äcklig och av det och framförallt osmart! 

Vad har du för åsikter angående alkohol?🍻